TACK MAMMA OCH PAPPA!

Jag vill bara att skriva att jag verkligen älskar mina föräldrar över allt annat, för att de ställer upp så mycket som de gör, när de kan, och för att de alltid får mig att tro att allt kommer ordna sig!

(Usch, nu gråter jag igen...)

Kommentarer
Postat av: Alicia

Hej! Du får jättegärna ta en titt på min blogg och lämna en kommentar :-)

Finns massor med bilder och fina collage och tips om allt möjligt, men framförallt kläder och smink/hud-/hårvård.

Senaste inlägget handlar om att SOLA SMART. Kolla in det!



Kram Alicia

Postat av: mams

Vi älskar dig också, det är ju därför vi gör det.

Puss på dig gumman.

2008-07-03 @ 18:04:31
Postat av: Ditte

Annelie! Du skall veta att jag är oerhört imponerad av Dig! Jag har ju förståt under en lång tid (det var väl förra sommaren som vi pratade om det på FL?!) att Ni haft det tufft, och även om vi faktiskt aldrig har pratat eller träffats IRL, så känns det som vi känt varandra länge.



Nu svamlar jag... Det jag ville säga är att jag tyckeer Du är URSTARK som gör det Du gör nu. Jag är helt säker på att allt kommer att ordna sig till det bästa, och att barnen på lite sikt kommer att må bättre av att ha en lycklig (om än sepererad) mamma. Och pappa också, förstås.



Jag är imponerad över Din styrka, gumman! Sträck på Dig och säg högt till Dig själv att Du är stark, vacker och en jättebra mamma.



NÅgon gång längre fram, när Du har landat och är hel igen, önskar jag att jag fick chans att bolla lite med Dig. Befinner mig i ungefär samma situation som jag tror att Du har gjort innan Du tog beslutet (Ja, Du vet ju en del) men till skillnad från Dig har jag inte orkat ta mig ur det. Men jag måste. Tror jag. Om jag inte skall ruttna inifrån av sorg och ensamhet i tvåsamheten.



Tänker på Dig massor!



Kramar, kramar, kramar

Ditte

2008-07-03 @ 20:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback