Ut med mina systrar!

Ikväll ska jag ut med mina systrar en sväng! Det ska bli jättemysigt verkligen. Vi tänkte sätta oss på någon uteservering först och sedan går vi förmodligen till Fenix. Min yngsta syster är 22 år och singel by the way, och är det någon som känner att han kanske skulle vara en bra kille för henne(inga idioter bara) är det bara att dyka upp på Fenix!

Så här snygg är hon:

Hjälp Annelie att döpa ödlan!

Fan, jag måste tjacka en ödla när jag har flyttat! Säger barnen.
Förhoppningsvis är det inte en stor Iguana de syftar på, utan kanske en sån där liten gecko eller vad det heter.
Jag försöker deala till mig guldfisk istället, men Nathalie tycker att jag ska ha en ödla och Andreas fiskar.
Nu blir nog min syster Malin glad i alla fall.
Malin, du kan få bli fodervärd!?!

Take me away

Jag tror hon tänkte på mig när hon gjorde den här låten.

Övernattning

Den här helgen åker Andreas och barnen till landet. Helt ärligt känns det otroligt skönt!
Jag ska ut en sväng i morgon med mina systrar samt en barndomskompis till oss. Vi ska dricka lite öl och sncaka lite skit och bara "cath up". Det ska bli jättemysigt!
På lördag ska jag på en kompis 30-årsfest! Det kommer förmodligen bli helt galet och jäkligt kul! Jag måste försöka ta det lugnt i morgon så att jag orkar med lördagen ordentligt. Jag är ju tyvärr inte 20 längre och det märks! Att festa två dagar i rad funkar helt enkelt inte längre.
Helgen efter har jag lovat Andreas att jag ska ta barnen från fredag till söndag, så jag tänkte bland annat åka och hälsa på Mia och Daniel i Mariefred. Däremot har jag lite svårt med övernattning under helgen.

Så jag tänkte fråga: Mamma, kan vi sova hos er?? Kanske bara en natt, tex fredag till lördag? Eller lördag till söndag? Den andra natten får jag lösa på nåt sätt. Tälta kanske? Det går bra att svara i kommentarsfältet eller ringa. Tack på förhand. Jag älskar dig!

Döda valparna!

Jag satt och läste tidningen City igår och blev helt förfärad över en artikel jag råkade få syn på.
Jag läste rubriken om och om igen och konstaterade att det faktiskt stod "Hjälp City att döda hundvalparna!"
Jag tänkte att det var det mest makabra jag någonsin läst och skummade igenom artikeln. Och blev något förvirrad när jag läste hur väldigt glatt och käckt det var utformat med tanke på att det handlade om att de ville göra sig av med 11 gulliga små hundvalpar. Med hjälp av läsarna!
Efter att läst igenom rubriken ytterligare en gång såg jag att det inte alls handlade om en hänsynslös avrättning, utan om att de ville ha hjälp med att hitta på namn på valparna. "Hjälp City att DÖPA hundvalparna" stod det ju såklart.
Kan man kalla det en freudiansk felläsning??

Mitt löfte

Det slog mig precis att jag faktiskt höll det här nyårslöftet trots allt! Det är ju precis vad jag gjort!
För det var ju faktiskt den här separationen som behövdes för att få livet på rätt köl.

Resten av helgen

Jag hann bara skriva om fredagen igår, men det finns inte så mycket att berätta om resten av helgen förutom att jag var och shoppade lite och åt lunch med E på lördagen (tokbakis) och tittade på schlagerfestivalen med grannarna på kvällen. Gick hem med barnen efter att alla bidragen hade spelats upp och brydde mig inte speciellt mycket om vem elelr vilka som skulle vinna.
I söndags var det Mors dag. Åtminstone för alla andra mammor, men tydligen inte för mig. Jag hade till och med bett Andreas ett par dagar tidigare att påminna Nathalie och Neo om det så att de kunde rita en teckning om de ville. Jag vet att Nathalie tycker att sånt är ganska viktigt och jag hade verkligen velat att de kom ihåg mig på något sätt. Men Andreas var på klassåterträff på lördagen, kom hem vid 4 på morgonen och hade inte yppat ett ord om Mors dag till barnen, så jag blev ganska bortglömd. Det låter hur löjligt som helst kanske, men jag blev faktiskt lite sårad. Inte för att jag hade förväntat mig att han skulle köpa något (jag är inte hans mamma, och vi är ju knappt ens gifta längre), men jag trodde i alla fall att han skulle låta barnen få veta det.
Jag fick i alla fall ett sms från Malin där hon grattade mig på Mors dag. Och en present av E.
Jag tog barnen och åkte hem till min mamma och pappa med blommor och träffade Malin, Mia, Daniel och Daniels dotter Kajza där. Vi åt äppelpaj och rabarberpaj och snackde skit och hade trevligt medan mina barn lekte med Daniels dotter.
När jag åkte hem passade jag på att köra hem E som också hade varit hos sin mamma(som bor ganska nära mina föräldrar) och vi stannade och köpte kaffe och lät barnen leka lite i en park i närheten av honom, innan jag och barnen åkte hem igen.

Igår var det tjafs hemma igen, om allt möjligt. Pengar, barnen, städning, vem som är hemma respektive borta mest osv. Såg på hans facebookstatus att han "vill flytta!" Ja, här har du en till, kan jag berätta!

Fedagens bravader...

I fredags drack jag mängder av vin, öl och whisky hos grannen (som var gräsänkling den kvällen)tillsammans med två andra grannar (även de gräsänklingar för kvällen). Andreas var ute på krogen och barnen somnade i soffan hos grannen framför en film.

Dagen efter
fick jag vet att jag tydligen hade:

*
Bestämt att jag skulle ta det "riktiga körkortet" nu i sommar. Och köpa grannens bil. Som inte är till salu.
*Följa med på en kryssning med bara en massa grannar, alla män.
*Frågat Uffe 6-7 gånger om han inte skulle haka på och se melodifestivalen med oss. Och varje gång fått svaret: "Nej, jag åker till Åland."

Och jag har antagligen även:

* Fimpat i ungefär allas ölburkar
* Druckit ut den ölburken som skulle agera askkopp från början
* Skrikit (och nu skäms jag ordentligt...)-"Ååh, den här är så bra!" varje gång Eloise med Arvingarna spelades. Ungefär var 10:e minut. OCH dansat....

Lördagen var lugnare i alla fall. Samma grannar, men ett helt annat humör så att säga...

Nu är det helg!

Äntligen är det fredag! Jag har absolut inga som helst planer för helgen, och det känns både ganska skönt och tråkigt.
Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll med barnen i alla fall. I morgon ska Andreas på klassåterträff och jag har flera saker jag skulle vilja göra, tex se på schlagerfestivalen hemma hos Therese, grilla och dricka öl hos E, gå ut med mina syrror osv. Men jag har barnen så det blir nog en schlagerkväll hos grannarna.

Vad jag hade kul åt delfinalen igår förresten! Var fasen hittar de alla stolpskott??

I'll be back...

Läste den här artikeln om att Christian Bale har skrivit kontrakt för inte mindre än tre Terminator-filmer.
Vill vi verkligen ha tre filmer till om framtidskvicksilverrobotar?

Jag är så kass på att komma på rubriker till den här bloggen...

Det gick inte att komma in på bloggen på hela dagen igår, och jag hade självklart hur mycket som helst att skriva just då!

Just nu känns det som att allting virvlar på i en rasande fart, mestadels på ett väldigt bra sätt eftersom det borde betyda att flytten närmar sig mer och mer.
Gårdagen var otroligt ångestfylld och jag tror att jag aldrig varit så nervös och orolig över någon annan på väldigt länge som jag var då, och har varit den senaste veckan.
Att vänta på ett provsvar från läkaren för att få veta om den man tycker om möjligtvis behöver opereras eller har cancer(igen) eller inte, kan ha den effekten. Har jag märkt.
Vi satt på varsitt håll igår och var två nervvrak under den största delen av dagen i väntan på att läkaren skulle ringa.
När hon väl ringde hade hon ett väldigt glädjande besked och jag tror inte att någon var så glad som jag (jo, självklart han själv)just då! Det kändes som om 50 kilo lättade från mina axlar och bröst vid det tillfället.
Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade vi med att fika, äta och snacka skit och bara njuta av att allt är så jäkla bra! Så bra som det kan bli åtminstone, just nu.

Många tycker nog att jag och Andreas har ett väldigt underligt förhållande just nu, och jag kan bara instämma.
Men det funkar!
Vi bor fortfarande ihop, i väntan på tillträde till lägenheterna, men bara som kompisar. Okej, kompisar som bråkar lite mer än vad andra kompisar gör kanske, men vi kan ändå umgås och prata om nästan allt nu och vi är båda öppna med vad som händer i våra respektive liv. För vi lever våra egna liv nu, trots att vi fortfarande bor tillsammans.

Det är en ganska konstig situation trots allt, när jag kommer hem efter att ha träffat E en hel kväll (vilket han naturligtvis vet om), och han sitter och snackar i telefon med en tjej, och jag bara "Tjena, hur är det? Jag går och slaggar nu, glöm inte att släcka efter dig! Hälsa förresten!"
Men för oss funkar det här!
Det känns bättre för båda att vi är öppna med att vi "träffar andra" än att vi smyger med det. Eftersom båda ändå hade anat vad den andra gjorde, hade det bara blivit extremt konstig stämning mellan oss om vi hade ljugit och smusslat.
Båda är glada och nöjda och det är huvudsaken!


Stackars Joseph....

Joseph Fritz har brutit ihop i fängelset och bara gråter och gråter och han rasar i vikt, meddelar medierna.
Och varför gråter han då?
För att han blev upptäckt såklart! Inget annat!

Klyftan

Jag läste en artikel i Aftonbladet, och blev lagom förvirrad.
Den handlade om Carolina Klüft som hade blivit upprörd över en karikatyrbild som lagts av arrangören för någon presskonferens.
-"Ett våp med stora bröst! Det där är inte jag!" säger hon.
Och jag tittar och tittar. Och undrar. Man ser ju inte ens några bröst på den här karikatyren!
image108




Okej, det där var elakt.....

Som en groda utan ben

Ååååååååh, vad jag är låg idag. Frustrerad, irriterad och jag vet inte vad. Just nu känns verkligen allt bara hopplöst jobbigt, på alla sätt.
Det blir bättre snart, det vet jag. Det måste det bli.

Bajskorven

Nathalie har varit jättetrotsig och bråkig hela eftermiddagen och kvällen. Jag klandrar henne inte, jag vet att hon tycker att den är situationen är jättejobbig, men det som gör mig sur är att hon tar ut det på Neo. Det gör mig ingenting om hon låter det gå ut över mig eller Andreas, men det är inte okej att hon retar och slår sin lilebror för att hon är besviken på oss.
När hon hade retat honom och trotsat mig i nästan en timme skickade jag upp henne på sitt rum.
Då hade hon kallat både mig och Neo för pruttungar och talat om för oss hur fula vi var och dessutom försökt ta sönder Neos leksaker.
Efter 10 minuters surande och hoppande i golvet kom ner igen. Med en teckning till mig.
Hon sa att hon hade ritat en ful teckning till mig för att jag inte var snäll.
Så här såg den ut:


Jag vet inte riktigt, men jag tycker att det ser ut som en bajskorv med huvud. Jag tror att det är mig det ska föreställa.

Okej, här kommer det....

Idag åkte vi till våra nya lägenheter och visade barnen var vi kommer att bo(bara på utsidan eftersom de inte är tomma än), och fick båda en smärre chock när vi insåg hur väldigt nära varandra de faktiskt låg. Förhoppningsvis blir det bra i alla fall(så länge båda är överens om att vi verkligen håller på vårt respektive privatliv), och det var skönt att kunna visa barnen att vi kommer bo nära varandra ändå.
Nathalie har varit ganska grinig, surar mycket och blir lätt ledsen idag, vilket naturligtvis är en reaktion på separationen. Neo kör på som vanligt.
Jag har haft huvudvärk och känt mig lite deppig idag, vilket säkert beror på spänningen efter att ha berättat för barnen, i kombination med vädret bland annat.

Annars är det egentligen en hel del som hänt den senaste veckan, som har kommit att ändra på det mesta i mitt och Andreas sk förhållande. Det mesta på ett bra sätt, måste jag ändå säga, trots omständigheterna. Kort sagt skulle man kunna säga att det har visat sig att han inte alls har varit så ensam som jag trott och att jag inte haft någon som helst anledning att oroa mig över huruvida han kommer att träffa någon framöver eller inte.
Det kändes lite konstigt när han berättade samtidigt som det var en otrolig lättnad. Av flera olika anledningar. Eftersom jag inte heller har varit helt ensam är det skönt att det är på samma vilkor, och att vi kan prata om det.
Vi har kunnat vara mycket mer öppna mot varandra sedan det här kom fram, och jag hoppas det fortsätter så.

Jag vill bara poängtera att anledningen till att vi separerar absolut inte har något med det här att göra. Det är inga yttre faktorer (eller personer) som har påverkat våra beslut. I fall någon trodde det.

Jag är medveten om att det kommer bli en hel del frågetecken nu från vissa håll...

Det svåraste

Nu har vi berättat för barnen.
Att vi ska separera alltså.
Jag har haft ont i magen hela förmiddagen och verkligen bävat för den här stunden.
Neo tog det väldigt bra. Antingen så hörde han inte ord av vad vi sa, eller så förstod han inte alls vad vi menade. Den enda reaktionen vi fick var en axelryckning och ett -"Det är sånt som händer". Det sista sa han efter att vi förklarat för en förtvivlad Nathalie att vi inte är kära i varandra längre och att det är många föräldrar som separerar nu för tiden. Att det är sånt som händer.
Nathalie reagerade ungefär som jag trott att hon skulle göra. Med att säga att hon inte vill flytta, att hon vill att vi ska bo tillsammans allihop, att jag och Andreas visst är kära i varandra, att vi bara behöver försöka vara lite snällare mot varandra.
Hon lugnade dock ner sig ganska fort, och började ställa frågor istället, såsom var hennes leksaker och möbler kommer vara, vem som kommer att bo i vårt hus, vad det är för barn och vad de har för leksaker. resten av eftermiddage och kvällen var hon på bra humör och hon Neo skrattade och lekte precis som vanligt.
När jag skulle natta henne vände hon ryggen mot mig och sa att hon inte alls tror att det kommer gå bra att flytta. Jag frågade varför hon tror det, och då svarade hon:-"För att jag vill bo kvar i det här huset".

Det här var nog det absolut svåraste jag någonsin behövt göra.

Prickis

Både Neo och Nathalie är avundsjuka på mina fräknar (!?!). De har fått ungefär tre fräknar var, och ber mig titta efter varje dag om de har fått fler.
Jag fattar verkligen inte varför de så gärna vill ha fräknar, och det är inte några få på näsan de vill ha heller. De vill ha tusentals!
Nu ikväll när vi precis skulle gå in i bastun, tittade Neo uppgivet på mig och sa -"Jag vill ha jättemånga fräknar, mamma! Jag får ju aldrig några. Jag kommer inte vara glad mer om jag inte får fler fräknar snart. Jag kommer aldrig mer kunna skratta!"

Be careful what you wish for, säger jag.

Hjälp

I morgon är Domedagen. Då ska vi berätta för barnen.

Pang

Jag kom på att jag gick rakt in i en skylt igår natt när jag hade gått av bussen. Det gjorde ont som fan.

Se där...

Och så kom vågen, och nu är jag uppe igen! För den här gången åtminstone.
Jag var ute med E igår kväll, på Kvarnen, Snaps och Fenix och drack öl och Bacardi apple, hade jättemysigt, blev alldeles för full, kom hem alldeles för sent, sov alldeles för lite, vaknade en timme senare än jag borde och åkte bakfull till jobbet. Med ett leende på läpparna.
För trots det är jag på jättebra humör!
Både för att Andreas tvärvände igår och skickade flera sms där han bad om ursäkt för att han tjafsar så mycket med mig hela tiden, och för att det trots allt finns ganska mycket att vara glad för, mitt i allt det här.
E till exempel.

Funderingar kring T9

Jag älskar sidan http://nyhetstorken.blogspot.com Helt underbar! Det här inlägget bland annat, måste ni läsa! Kanske inte går hem hos alla, men fan vad jag skrattade!

Under isen

Nu är allt bara åt helvete. Igår kväll bråkade vi mer än vi någonsin gjort tror jag, och jag mår så dåligt att jag inte vet vad jag ska göra. Jag vill bara ge upp. Jag orkar inte så mycket mer nu.
Men vad händer om jag ger upp? Vad ger jag upp då? Jag vet att jag måste försöka stå ut, kämpa ett tag till och allt det där, och jag försöker verkligen. För barnens skull.
Jag befinner mig i ett svart hål som bara blir större och större, och det känns som om det slukar mig helt. Det känns som om jag ska drunkna och jag vet inte om jag orkar hålla mig över ytan så länge till. Kanske kommer det en våg snart som hjälper mig upp. Det måste det göra.


Det är snart över. Och jag längtar.

Kryptiskt

En grej jag avskyr med bloggar är de där skumma koderna man måste skriva in för att kunna kommentera ett inlägg. Till och med när man kommeneterar på sin egen blogg. What's up with that liksom?
Jag fattar varför man måste skriva in den (tror jag) men oftast är det ju så svårt att se vad de där underliga strecken ska föreställa så jag skriver alltid fel.
Därför kommenterar jag sällan inlägg.

Jag; en bebis

Äsch, nu är det så där igen, att jag har en massa saker jag skulle vilja skriva om, men inte kan! Inte än åtminstone. Sedan kan det nog bli en hel roman istället...


När vi satt och åt middag igår hela familjen (vi bor ju fortfarande kvar i radhuset, fram till juli åtminstone), var jag så irriterad på Nathalie som inte kunde sitta still och äta upp sin mat. Hon skulle hålla på med precis allt annat, utom just att äta maten. Till slut sa jag åt henne på skarpen, (vilket för övrigt är ett ganska lustigt ord. Skarpen. Låter som en fågelart.)att hon skulle sitta ordentligt och koncentera sig på maten och inte bete sig som en 2-åring.
Hon fortsatte att fåna sig, lägga sig på stolen, leka med maten, pilla bort strumpludd mellan tårna och andra trevligheter, helt utan att ta någon som helst notis om mig. Som vanligt, skulle jag nog vilja tillägga.
Jag tjatade på henne några gånger till och påminde henne återigen om att hon faktiskt snart är 5 år och att hon borde sluta hålla på som om hon var yngre än Neo.
Då spände om ögonen i mig, tog sats och röt tillbaka: - Och du beter dig som om du var NOLL år! Du gnäller ju som en bebis!

Jaha.

Äntligen!

Skönt att Aftonbladet även kan satsa på riktiga nyheter! Jag började nästan tappa hoppet där ett tag. Det känns skönt att Sofie Fahrman tar det här med sport på allvar. Det är viktigt.

30-årsfesten!

I lördags hade Kattis 30-årsfest på restaurangen hennes man driver (där även jag har jobbat). Det var så himla trevligt och vi hade jättekul, maten var kanon, drickan var gratis och människorna glada.
Vi stannade där till 01 ungefär, för att sedan gå vidare till Village. Jag och Annelie var överens om att det var alldeles för mycket folk där och åkte in till Snaps istället.
Det var en väldigt lyckad kväll helt enkelt!

Möt vanliga kineser!

Sitter och läser igenom Aftonbladet på nätet och får syn på rubriken: "Chatta med vanliga kineser - Exklusivt på www.aftonbladet.se!"
Sedan får man se lite bilder på en vanlig kinesisk familj där underrubrikerna låter en veta att dottern i familjen tycker om att sjunga och att henne föräldrar grälar om uppfostran.
Jag har såååååååå mycket frågor till den familjen! Vad sjunger hon?? På bilden ser jag även att hon kan spela fiol. Är det många vanliga kineser som spelar fiol?? Hennes föräldrar skulle vilja åka ut och resa får man veta. Vad spännande! Nästan som vi vanliga svenskar!
Det här måste vara det mest fascinerande Aftonbladet skrivit om någonsin!



*(Den som inte förstår ironin i det här inlägget får aldrig mer läsa min blogg. Någonsin.)

Viktlöshet

Hittade det här klippet på www.1000apor.se.  Skitkul! Om man gillar Killinggänget vill säga.
Det är alltså filmklippet en bit ner jag syftar på.

http://www.1000apor.se/blog/mordet-pa-public-service

Trollmor

Mitt hår är jättelockigt idag.
Jag frågade Nathalie i morse om hon tyckte att jag såg ut som ett troll och hon kunde, efter att ha tänkt en liten stund,  hålla med om att jag gjorde det.
Jag frågade om hon inte tyckte att jag var fin ändå, och efter lite tvekande svarade hon att hon tyckte att jag var fin. Men att jag ändå ser ut som ett troll.
-"Men ett fint troll alltså!"

När det gäller barn ska man alltså inte fråga om man inte verkligen vill veta....

Fredag!

Det är fredag och solen skiner och jag känner mig bara lycklig! I morgon ska jag på 30-årsfest och det ska verkligen bli skitkul! Synd bara att jag känner mig som ett fetto, har jordens jäkla ansamling av finnar i ansiktet plus den förhatliga månatliga "lingonveckan" (jag hatar det ordet) och den lilla detaljen att jag är helt pank. Jag är övertygad om att jag kommer ha svinkul i alla fall!
Ikväll ska jag ägna mig åt något garanterat mindre upphetsande, nämligen leta upp och räkna ihop kvitton på sådant vi renoverat för i radhuset så att vi kan göra avdrag. Det finns ju roligare sätt att spendera en fredagkväll på, men tyvärr måste det göras.

Och vinnare är....

Fan, jag tror inte att vi sköter den här skilsmässan så himla bra, alltså...
Nu bråkar vi om precis allt. Mest pengar, eller snarare bristen på densamma, vem som ska betala vad, att vi borde ha separat ekonomi från och med nu osv, men även om var barnen ska vara bokförda.
Jag trodde inte att vi skulle behöva tjafsa om sådant också, men nu leker vi tydligen "tjurskalligast vinner", and the winner is....

Jag är lite bakis idag dessutom. Jag träffade Therese och Zoey igår och vi hamnade på Fenix där vi drack några öl. Fem närmare bestämt. Vi hade så otroligt mycket att prata om och hade verkligen skitkul när vi diskuterade allt ifrån dumma fyllegrejer till snoppstorlekar och dåligt sex.
Jag var hemma vid 00.30, somnade kanske kl 01, Neo vaknade 01.15 och fick sova hos oss och sedan ringde väckarklockan fem minuter efter det.
Nej, den ringde egentligen 04.50, men det kändes som om jag precis hade somnat in.
Nu är det dags för dagens femte kopp kaffe.

Gummiboll

Minns ni den här?
Bättre än så blir det inte!

Arga mamman

Häromdagen sa Nathalie att när hon blir stor och får egna barn ska hon bli en glad mamma. Jag frågade om hon inte tycker att jag är en glad mamma. Det tycker hon inte.
Jag är en ganska arg mamma. Men snäll i alla fall.
Fast mest arg.
Jag hoppas jag kan bli en gladare mamma sedan när allt det här är över.

Sammandrag av veckan

Nu har det gått så där lång tid igen att jag känner att jag inte orkar skriva om allt.
Men i stora drag så hade vi grannarna över på middag i onsdags (trevligt, men lite för mycket dricka för en av oss, och det var inte jag den här gången..), i fredags skrev jag kontrakt på min lägenhet och på kvällen var jag och Malin ute en sväng och drack några öl och hade jättetrevligt. I lördags var Johan och Tina och deras bebis hos oss och grillade, och även den kvällen blev "någon" lite för full (inte jag den här gången heller) och ville absolut gå ut. Så "någon" gick ut på krogen och kom hem 5 på morgonen.
På söndagen träffade jag och barnen mina systrar och ena syrrans kille och tittade på djuren i Axelsberg, samt hade picknick. Jättemysigt!

Mellan mig och Andreas är det upp och ner precis hela tiden. Ena dagen kan det vara jättebra och vi pratar som om allt var som vanligt, andra dagen tjafsar och grälar vi om allt från pengar till inflyttningsdag, papper som ska skrivas under osv.
Jag är ständigt trött och vill bara sova och vakna upp någon gång i början av juli, och då ska helst alla papper vara underskrivna och inskickade, lånen ska vara lösta och förnyade, bostadsbidraget ska vara fixat och klart, alla abonnemang ska vara avslutade samt öppnade på nytt i min lägenhet igen, lägenheten ska vara ommålad och klar, plus att det ska stå ett helt nytt möblemang på plats. Helst.
Men det kommer ju inte hända så jag får försöka ta en dag i taget helt enkelt.

Ikväll ska jag träffa Therese och dricka några öl, och fly lite från vardagen!

Äntligen!!!

JAG FICK LÄGENHETEN!!!

Jag ska skriva kontrakt kl halv ett imorgon. Tjooohooooo!!!!