Det kanske ordnar sig ändå

Det känns som om att det kanske kan bli bra nu ändå. Åtminstone bättre. Det har varit en bra helg, så nu har jag fått nytt hopp igen! Det har gått upp och ner ganska ordentligt ett bra tag, mest ner faktiskt, men det kan nog vara på väg upp igen.
Jag hoppas verkligen, verkligen det, för jag var bara sekunder från att ge upp.

Det blir en paus här

Jag har slutat skriva här. Kanske är det bara tillfälligt, kanske skriver jag aldrig mer igen. Det känns som om mitt liv håller på att falla samman, som ett korthus. Eller så är det jag som faller.
Det är det enda jag tänker på just nu, och det enda jag inte vill skriva om.
Därför skriver jag inte mer nu.

Blaha

Jag har helt tappat sugen att skriva den här bloggen. Bland annat. Jag vet inte vad det är, förmodligen för att det finns så mycket jag inte kan skriva om, och som påverkar min vardag och mitt liv.

Jag har varit hemma med barnen några dagar eftersom Neo varit sjuk igen. Eller är fortfarande.
Han har hostat så mycket och har alla möjliga olika krämpor. Det dyker upp nya saker hela tiden känns det som.
Vi ska träffa en läkare den 15:e för att göra allergitester eftersom han ofta klagar över magont och sväller upp som en ballong ibland. Jag har varit där två gånger på kort tid nu för hans förkylning, och nu har vi även precis upptäckt att han blir blå om läpparna ibland. Det har förmodligen något samband med hostan (förkylningsastma eller bronkit tex har de symtomen) eftersom det har varit det senaste veckan bara, men jag ska nog ringa läkaren om det också.
Snart är vi stammisar där.

Se där, jag skrev ju nåt i alla fall!

Nyårslöfte:

Jag avger aldrig några nyårslöften, eftersom jag ändå aldrig skulle kunna hålla dem. Men i år har jag faktiskt gjort ett undantag.

Det sägs ju att vi själva är ansvariga för vår egen lycka.
Alltså ska jag försöka sluta gnälla och klaga mindre på att jag är missnöjd med saker i mitt liv, och se till att göra något åt det istället.
Ta ansvar för min egen lycka helt enkelt.
Men det blir nog inte så enkelt...

Nytt år!

Vi var ju bara hemma igår och firade ensamma. Det började inte så bra, eftersom Andreas kom hem från Globen (där han hade tagit "en öl" med sina kompisar) ungefär 2 timmar senare än han sa att han skulle vara hemma. Så jag och barnen hade bara suttit , uppklädda till tänderna, och väntat på honom och jag var lagom irriterad när han väl behagade komma hem runt 17-tiden.
Då fixade jag förrätten, som var otroligt god måste jag säga, och sedan skulle Andreas helsteka oxfilén på grillen som vi skulle äta med potatisgratäng till.
Oxfilén smakade skumt så ingen av oss vågade äta mer än en tugga. Alltså åt vi potatisgratäng med rödvinssås till middag.
Barnen blev invigda i vår nyårstradition med "Grevinnan och betjänten" på tv och båda tyckte att det var jättekul och skrattade varje gång betjänten snubblade över mattan. Nathalie var lite bekymrad över att han var så "trött" och undrade om han inte borde gå och lägga sig...
Vid 23-tiden började vi spela Guitar hero, hela familjen och strax före tolv gick vi ut på baksidan för att skåla in det nya året med grannarna.
Tyvärr blev Nathalie extremt orolig och rädd för att hon skulle få raketer på sig (i munnen av alla ställen)så jag fick gå in med henne igen ungefär 20 sekunder över tolv. En klunk champagne hann jag få i mig i ala fall, och sedan fick vi beundra fyrverkerierna från insidan av huset istälet. Neo älskade smällarna och färgerna och ville aldrig gå in istället!
Vid halv ett slocknade båda barnen som små ljus i sina sängar, och då var det Guitar Hero för hela slanten för mig och Andreas.
Jag hatar att behöva erkänna det, men faan vad kul det var! Speciellt eftersom jag märkte att jag är GRYM! Eller åtminstone bättre än Andreas, vilket kanske inte säger så mycket i och för sig, eftersom jag var lite mer klar i huvudet än vad han var.
Jag gav upp gitarrspelandet vid tre-tiden och Andreas höll igång ensam ända till halv fem på morgonen.
Vi fick i alla fall sova till 10.30 i morse!