Vattkoppor!

Neo har fått vattkoppor. Bara några stycken än så länge, men jag befarar att han kommer att se ut som en prickig korv innan helgen är över. Minst en vecka måste vara hemma från dagis/dagmamma, till alla koppor har slutat vätska sig och har torkat ut. Nu ska vi inte glömma att jag faktiskt har TVÅ barn, och att det för tillfället bara är Neo som har åkt på det. Nathalie kommer med största sannolikhet också att bli sjuk, så jag får nog räkna med att vara hemma med barnen i minst två veckor sammanlagt. Ohoj, så skoj.
Förhoppningsvis kan Andreas vara hemma en del i alla fall.
Jag har alltid trott att vattkoppor är en ganska lindrig sjukdom, men när jag kollade runt lie på internet igår dök den ena skräckhistorien efter den andra upp. Vissa barn kan tex få koppor i munnen(!) och extremt hög feber och vill alltså varken äta eller dricka, vilket gör att det kan bli väldigt svårt att få i dem den klådstillande flytande medicinen som man kan få utskriven om klådan blir väldigt illa. Självklart tror jag nu att båda barnen kommer att bli drabbade av alla hemskheter som finns runt vattkoppor, bara för att jag har läst om det. Jag ska sluta söka information på nätet.

MEN; det är ju i alla fall ingen som brukar kräkas när de har vattkoppor! Och jag kan stå ut med det mesta, så länge det inte är kräkningar inblandade.

Kommentarer
Postat av: kattis

hihihihihiii
kanske det kliar så mycket att han kräks=)?eller så tycker nattis att nån av kopporna ser så läskiga ut att HON kräks bara av själva synen?nu fick du nåt att va vaken för resten av veckan iallafall va=)?PUSS hjärtat//turken

2007-05-05 @ 21:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback