Midsommarfirande

Jag hade en jätterolig, och annorlunda, midsommar i år. Annorlunda för att det var den första Midsommarafton på 5 år jag firade utan barn, midsommarstång, lekar och chokladhjul. Men otroligt kul!
Vi var hemma hos E, ungefär 18 pers (min yngsta syster var med också)och hade sill-lunch utomhus med nubbe och allt. Sedan började det regna så vi gick in och drack drinkar eller om det var öl och shots, minns inte riktigt, för där någonstans blev det lite suddigt. Runt 21 (ren gissning) gick vi ut och grillade. Förresten så var vi nog ute en hel del där emellan också tror jag.
Syrran var på ett jäkla bra humör i alla fall och var ute och hoppade och skuttade(!?)och fick med sig alla möjliga på sin lilla minimaraton. Jag och E gick en promenad någon gång under natten och tokdeppade över att han skulle åka till Norge dagen efter. Vid 2-tiden (ren gissning även här) fick jag en äckligt stark grogg av hans kusin och gick och la mig i E´s säng.
Vaknade drygt en timme(gissning) senare och såg att Malin hade slocknat i samma säng. Gick upp och såg att alla fortfarande var kvar.
E började skicka hem folk vid, gissningsvis 3-4, eftersom han skulle upp kl 7, sedan bad vi Malin lägga sig i soffan och gick och la oss., efter att ha sagt hej då till hans kompisar och syskon.
Jag grät innan jag somnade eftersom jag visste att vi inte skulle ses på minst 10 dagar(och eftersom jag hade druckit alldeles för mycket). Han åkte 8 morgonen efter, och jag och Malin tog på oss att städa lägenheten, trots att han sa att det enda vi behövde göra var att slänga gammal mat och soporna. Vi städade halva dagen och det kändes jättebra att han slipper komma hem till 200 000 gamla ölflaskor och gammal disk.

Nu har jag och Andreas börjat packa på allvar. Försöker sysselsätta mig så mycket som möjligt hemma för att slippa tänka och sakna. Bråkar emellanåt så mycket att jag känner att jag inte klarar en sekund till, men det gör jag ju, för jag har ju inget val, och emellanåt är det hur bra som helst och vi är exakt så bra kompisar som jag hoppas att vi kommer att kunna vara när allt det här är över.
På fredag får jag nycklarna och då ska det målas och fixas där hemma, och helgen efter smäller det!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Skönt att höra att du hade det skoj på midsommar. Trots minnet där ;-)

2008-06-23 @ 15:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback